INGLÉS DAG 3

CAMINO INGLÉS

22. MAJ - 28. MAJ 2015                                                                                                 Retur

VANDRINGSDAG 3

25. MAJ 2015

BETANZOS

HOSPITAL DE BRUMA

AFSTAND:           30 KM

AFSTAND TOTAL   81 KM

VEJR: +25C sol

HØJDEMETER:     480 m op   140 m ned

Det er en af de dage, hvor alting ikke gør som forventet. I Hospital de Bruma, er eneste overnatningsmulighed et albergue. Den næste overnatningsmulighed ligger 8 km længere fremme, men jeg ved ikke om dette B&B er optaget. Og faktisk har jeg heller ikke lyst til at vandre de 8 km.

Så det bliver alberguet. Det er i øvrigt også flækkens eneste attraktion. Ikke engang en bar.

Den anden forventning, der ikke blev opfyldt var dagens distance. Den er næsten 3 km længere end guidebogens oplysning. Og det virker faktisk træls.

Landskabet er dette bølgende galisiske bak kelandskab med mange spredte bebyggelser med kort afstand imellem.

Alberguet er få år gammelt og indrettet med 26 senge. Bad og toilet skal man over til gennem gården.

Der er 15 andre pilgrimme og det undre mig, da jeg ikke synes at have mødt meget andet end 3 spanske venner, der får kørt deres rygsække til næste overnatning, en østriger med hvem jeg i dag har slået følge, en koreaner og en fransk kvinde.

Men sådan er det jo, vi mødes ved overnatnings stedet eller en bar på vejen og går så i øvrigt i hver sit tempo under dagen.

Aftensmåltidet kommer fra baren i den nærlig gende by og er en sædvanlig 3 retters pilgrims menu. Den er i øvrigt ganske udmærket og indtages i fælleskab med de øvrige pilgrimme.

Ja, vejret er stadig fantastisk. Igen disse 25 C fra en skyfri himmel. Det vejr er bare så fantastisk flot.