INGLÉS DAG 4

CAMINO INGLÉS

22. MAJ - 28. MAJ 2015                                                                                                 Retur

VANDRINGSDAG 4

26. MAJ 2015

HOSPITAL DE BRUMA

SANTIAGO

AFSTAND:           42 KM

AFSTAND TOTAL  123 KM

VEJR: +40C sol

HØJDEMETER:     350 m op   450 m ned

Det er en af de varmeste dage på caminon. Det er rigtig varmt. Det er mindst 40C i solen. Og den bager fra en skyfri himmel.

Og det bliver en lang dag.

Jeg starter tidlig lige i solopgangen og nyder de første timers friskhed og kølighed. Landskabet er stadig dette bakkede landskab med spredt bebyggelse over alt enten som små flækker eller som enkelt huse/gårde.

Det er rigtig bakket landskab, så derfor er der mange højdemeter på etapen. Og i varmen tager det på kræfterne og der bliver drukket meget vamd. Heldigvis er der ikke langt mellem barerne, så det liver også til lidt mad og vin på vandringen.

Santiago mødes næsten 10 km fra katedralen, så den sidste trækning bliver en form for byvandring gennem de forskellige byggeperioder i byens udvikling.

Jeg har booket overnatning på samme hotel i Santiago somjeg for få dage siden boede på. Det er relativ nytog en international hotelkæde. Så ervice og værelser er i top og det er restaurationen også, så jeg har valgt at spise i hotellets restaurant.

I morgen er det så slut for denne gang.

Jeg skal tilbage til hverdagen.