PRIMITIVO HENREJSE DAG

CAMINO PRIMITIVO

23. MAJ - 9. JUNI 2014                                                                                                  Retur

HENREJSEDAG

23. MAJ 2014

AEROPUERTO

DE ASTURIAS

VILLAVICIOSA

AFSTAND:          2 KM

AFSTAND TOTAL     2 KM

VEJR: +18C sol

HØJDEMETER:     n/n m op   n/n m ned

At rejse til Nordspanien er idag ganske enkelt. Det sker nemmest med fly, men også med tog. Med fly er det mest bekvemt at flyve fra København til Madrid og fra Madrid til den nærmeste provislufthavn.

Jeg tager denne gang med Iberia Express fra Kastrup den 23. maj kl. 6.45 til Madrid, hvor jeg ankommer ca. kl. 10.00. Kl. 11.45 skal jeg med fly til Aeropoerto de Asturias, der ligge ca. 40 km både fra Gijon og Oviedo. Der lander jeg ca. kl. 13.00.

Det er nemmest for mig at tage bus (Alsa) fra lufthavnen til Gijon og der skifte bus (Alsa) til Villaviciosa. Der forventer jeg at være omkring kl. 16.00. Der er lidt ventetid på bussen både i lufthavnen og Gijon.

Camino Primitivo starter ca. 5 km syvest for Villaviciosa, hvor for det er mest bekvemt at overnatte i byen.

Byen er på størrelse med Kalundborg. Jeg har bestilt hotelværelse, fordi der ikke er noget alberque i byen. Værelset kostede kr. 225 på et pænt provinshotel midt i byen lige ud til Camino del Norte. Så det er bare at gå til højre om morgenen - og så er pilgrimsvandringen begyndt.